| Trying to give my best. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Jae-Song
| Subiect: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 12:36 am | |
| Reusisem itnr-un final sa ma angajez la un bar pentru a canta. Vroiam sa-mi castig existenta din cantat, plus ca faceam ceea ce vroiam. Pentru urmatoarea seara trebuia sa vin cu melodii noi, asa ca m-am pus serios pe treaba. Stateam pe jos in sufragerie, cu chtara in brate, iar in gura tineam un creion. Am cantat cateva acorduri, apoi am inceput sa scriu nsite versuri. In the rain, i'm calling you dear. Find my way, can't you see me standing right here? In the rain, life's bleeding from fear Find its way, I will give it straight from my vein. M-am uitat la versuri, apoi am inceput din nou instrumentalul. Inca simteam ca nu era cum vroiam. Versurile melodiei erau superbe, cel putin mie asa mi se parea, dar la chitara nu iesea chiar cum vroiam. | |
|
| |
Kyle
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 12:42 am | |
| Da!azi știam ce voi face : îmi voi cunoaște vecinii.Deci,asta rezultă că trebuie să ies din cameră.Mi-am luat o pereche de blugi negri și un maieu alb.Deci am ieșit pe hol și am bătut la o ușă,nu foarte departe de camera mea. | |
|
| |
Jae-Song
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 12:49 am | |
| La un moment dat m-am enervat destul de tare si am simtit ca urma sa dau cu chitara de pamant. Am pus-o langa mine, apoi m-am intins pe spate, privind tavaul. N-am reusit sa stau prea mult asa pentru ca am auzit nsite batai scurte in usa. M-am ridicat si am mers sa deschid. Am ramas placut surprins cand l-am vazut pe Kyle. Am ranjit. -Hey, i-am zis, inca ranjind. Ce vant te aduce pe aici? | |
|
| |
Kyle
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 12:55 am | |
| Stăteam pe hol,jucându-mă cu o șuviță de păr cad văd că omul care deschide ușa este Jay.I-am zâmbit și i-am făcut cu mâna. -Se pare că nu pot sta departe de tine,nu?am spus chicotind încet. | |
|
| |
Jae-Song
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 1:02 am | |
| M-a mirat destul de mult raspunsul lui, ceea ce m-a dus cu gandul foarte departe, evident. Inainte de a-i raspunde, l-am sutdiat din cap pana-n picioare. Mi-am ridicat din nou privirea spre el si am ranjit satisfacut. -Ma bucur ca nu poti sta departe de mine, am chicotit. Hainde, intra, dar scuza-mi dezordinea..., am zis si m-am dat din usa, facandu-i loc sa intre. | |
|
| |
Kyle
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 5:01 pm | |
| Am pășit în camera lui , destul de încet.Totul era la locul său,mai puțin chitara și caietul.Nu mi s-a părut a fi dezordine,ceea ce m-a făcut să zâmbesc. -Sigur e dezordine?am spus.Stai să-mi vezi bucătăria. | |
|
| |
Jae-Song
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 5:08 pm | |
| Dupa ce a pasit inauntru, am inchis usa in urma lui. -Pai da, am chicotit. E cam dezordine, dar nu te deranjeaza, nu? Chiar nu-mi pasa daca era dezordine sau nu in camera, dar imi placea sa zic "scuza dezordinea". Ma facea sa par un om ordonat, chiar daca nu eram in totalitate. -Ia loc, i-am zis. Sa-mi zici daca vrei sa te servesc cu ceva. | |
|
| |
Kyle
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 5:19 pm | |
| -Mda,am mormăit în timp ce mă așezam lângă chitară.Când m-am așezat mi-a venit o idee și m-am uitat in caietul său. -Ce-ai zice sa cântam ceva împreună? | |
|
| |
Jae-Song
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 5:23 pm | |
| Chiar nu m-as fio gandit ca Kyle avea de gand sa se aseje pe jos. M-am asezat langa el, privindu-l si studiindu-i atent fata. Am observat ca se uita in caietul meu cu cantece, lucru care m-ar fi enervat daca s-ar fi uitat altcineva. Profitam ca nu era atent la mine si am putut sa-i studiez in detaliu trasaturile fetei. Am observat dupa forma ochilor ca era coreean, ca si mine. -Ce? Aaaa. sigur. De ce nu? am intrebat inca privindu-l visator. | |
|
| |
Kyle
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 5:27 pm | |
| În timp ce mă uitam pe caiet,l-am simțit cum se uită la mine,dar nu am făcut decât să zâmbesc. -Îți spun că nu am mai cântat de ..hm,două săptămâni și s-ar putea să fi ruginit.. | |
|
| |
Jae-Song
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 5:33 pm | |
| Deci el imi propusese sa cantam. Am rasuflat usurat, apoi mi-am luat chitara de pe jos. -Nu cred ca va fi o problema, am zis. Spune-mi ce vrei sa cantam. SUnt deschis la orice sugestie. | |
|
| |
Kyle
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 5:41 pm | |
| - Mă gândeam să cântam unul dintre cântecele tale.Vreau să le aud și nu am răbdare să le ascult la bar cu toți ăia de acolo. | |
|
| |
Jae-Song
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 5:48 pm | |
| Brusc, l-am fixat cu privirea. Imi venise o idee geniala. M-am ridicat de pe jos si i-am intins chitara. -Poftim. Tu vei canta la chitara, iar eu la bass, vrei? M-am indreptat spre perete si am luat basull pe care mi l-am pus dupa gat, apoi l-am conectat la amplificator. -Poti canta unul dintre cantecele mele, sper doar sa-ti placa, am chicotit. | |
|
| |
Kyle
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 5:52 pm | |
| -Yay,am zis încântat și am luat chitara.Mă uit la el pe ascuns încercând să-l analizez cât de bine pot. | |
|
| |
Jae-Song
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 6:00 pm | |
| Dupa ce mi-am aranjat bassyl, m-am asezat din nou pe jos. -Esti gata? Cntam amndoi cu voea, okay? Trebuie sa te obisnuiesti cu linia melodia, am ranjit. L-am lasat sa aleaga cantecul, timp in care imi incalzeam degetele pe grif. | |
|
| |
Kyle
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 6:02 pm | |
| Încep să răsfoiesc caietul de două ori și mă opresc la ultimul cântec. -Ăsta e terminat?îl întreb în timp ce citeam versurile. | |
|
| |
Jae-Song
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 6:09 pm | |
| S-a oprit exact la cantecul cu care ma chinuisesm de dimneata. -In mare parte, da. Sunt cateva probleme la acordurile pentru chitara, dar cred ca am putea incerca, am zis ganditor. Vrei? | |
|
| |
Kyle
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 6:15 pm | |
| -Deci să înțeleg că nu-i terminat?Ei,lasă că lucrăm amândoi și sigur o să iasă.. | |
|
| |
Jae-Song
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 6:26 pm | |
| -Okay, daca vrei tu, nu ma deranjeaza. Sa cnatam pana unde e facut. Mi-am asezat degetele pe grif si l-am asteptat pe Kyle sa inceapa. | |
|
| |
Kyle
| Subiect: Re: Trying to give my best. Dum Iul 25, 2010 7:51 pm | |
| Mi-am trecut mana pe deasupra coardelor chitării și am cântat primul vers cu oarecare frică după aceea m-am uitat la el .Oare am cântat cum trebuie sau am greșit tot? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trying to give my best. | |
| |
|
| |
| Trying to give my best. | |
|